about

about

Technology

Total Pageviews

Popular Posts

Search This Blog

ALLfest Alchymistické Litoměřice 2018

Share it:

ALLfest - 18. - 20. května 2018

ALLfest 2018 - www.allfest.cz
Alchymistické Litoměřice
18. - 20.května 2018
téma: Naplněný osobní a pracovní život / „Work-life balance?“



K tomu, aby byl člověk spokojený a šťastný v životě, měl by být spokojený i v práci a s tím, čím svůj život naplní. Každá naše část je důležitá, ať už jsou to vztahy, partnerství, rodina, práce, volný čas nebo odpočinek.

Naplněný a plnohodnotný život je pro každého z nás podstatný. Pro naši duši i smysl života.

V tomto ročníku festivalu se budeme zaměřovat na témata, která jsou spojena s naší prací, hojností, využíváním času, vlastního potenciálu a bytí.

Návštěvníci se mohou těšit například na Jaroslava Duška, Tomáš Kluse, MUDr. Jarmilu Klímovou, MUDr. Radkina Honzáka, Doc. PhDr. Dr.phil. Lauru Janáčkovou, CSc., Mgr. Veroniku Vieweghovou, Ing.. Libora Malého, Marka Džirasu, Ing. Viliama Poltikoviče a mnoho dalších.

Největší kulturně vzdělávací a osvětový festival svého druhu v České republice bude letos zaměřen na Naplněný osobní a pracovní život.

Festival je jedinečný nejen svým obsahem a velikostí, ale také především domácí a pohodovou atmosférou, kterou doplňují umělecký výstavy, hudební koncerty a divadelní představení.

Přijďte si vychutnat neobyčejnou atmosféru ALLfestivalu, odpočinout si, inspirovat se, zažít mimořádná setkání a dovolit si být sám sebou mezi lidmi na stejné vlně. Naberte nový vítr do plachet na ALLfestu, který je tvořen srdcem.


(48) ALLfest - 18. - 20. května 2018



Share it:

Allfest

ALLfestival 2018

Festivaly

Hudební festival

Litoměřice

Transformace

Post A Comment:

0 comments: